sâmbătă, 18 martie 2017

Inventie : Bretelele

Just Admin     00:07     No comments

Inventie : Bretelele
Anul inventiei : 1820
Inventator :  Albert Thurston (SUA) - wiki


Stiai ca bretelele au aparut ca o necesitate? Pentru a susține pantalonii prea largi, modelul modern al bretelelor a fost inventat de Albert Thurston în 1820.  Bretelele sunt un accesoriu rafinat, potrivit atât pentru ținutele elegante ale bărbaților, cât și pentru cele casual sau smart casual. Chiar de cand au aparut, bretelele au început să facă istorie și să devină un simbol al gentlemanilor.

Inventatorul bretelelor vindea acest accesoriu tuturor bărbaților celebri, recunoscuți pentru eleganța lor, indiferent că vorbim despre politicieni, președinți, oameni de afaceri sau staruri din lumea cinematografiei. Printre celebritățile care au purtat bretele sunt Frank Sinatra, Fred Astair, Michael Douglas, Daniel Craig, Prințul Charles al Marii Britanii.



Cum se poartă bretelele?

Acum că știm cine este „părintele” bretelelor și cine sunt bărbații care le-au făcut celebre, să aflăm cum trebuie purtate. În primul rând, este necesar să fiți atenți la pantaloni pentru că bretelele se poartă cu pantalonii care nu au fost croiți pentru curea. Acest accesoriu se prinde de pantaloni cu cleme sau cu nasturi.

Un detaliu foarte important: nu se poartă în același timp cu cureaua. Alegeți ori bretele, ori curea.

,

0 comentarii :

Facebook

Un produs Blogger.

AddToAny

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Arhivă blog

Company

Legal Stuff

FAQ's

Blogroll

Subscribe to Newsletter

We'll never share your Email address.